nekrolog

Vsaka stvar ima svoj konec, klobasa pa kar dva. Tako so zločesti stvori, ustvarjeni po volji in moči samega Sovraga, zadnje čase s pretkanim načrtom in neusmiljenim orožjem vneto onesposabljali delovanje pričujočega blogiča, poškodovali vitalna orodja spletne strani ter mešali razum in trezno presojo njegovemu upravljavcu (t. j. ravnokar brane vrstice pišočemu osebku, domovoj poimenovanemu).
Poleg izgube časa in živcev je bilo zaradi pogostih izpadov bloga oteženo tudi upravljavčevo (verbalno, se razume) občevanje s svojimi slučajnospoštovanimi obiskovalci. V boju za golo preživetje se upravljavec stežka posveča še spletnim tehnikalijam (ki jih sicer itak niti ne obvlada); stopnja Sovragove hudobije je tako dosegla kritično točko in posledica Sovragove nakane – ohromitev bloga – je vsem obiskovalcem več kot očitna …

Gnusna nakana pa se je Sovragu deloma posrečila in deloma ponesrečila – domovojev blog odhaja v neskončje pozabe, nadomešča pa ga vagantski surogat http://potepanja.domovoj.com, na katerem bodo v prebiranje moja popotniška doživetja, vštevši že na blogu objavljena, s komentarji in sploh vsem vred. Vidimo in slišimo se torej ob letu osorej!

Tale blog pa ostaja tukaj in tak kot je, v spomin in opomin.
Zbogom in hvala za vse komentarje.

P. S. Tako ali tako pa bom imel zdaj namesto bloga druga veselja. 😉
f500

21 Comments to 'nekrolog'

Subscribe to comments with RSS

 1. Smorny MonsterID Icon Smorny said,

  Veliko varnih kilometrov in upam, da se barvi najinih avtov nikoli ne srečata 😉

 2. borut MonsterID Icon borut said,

  P…a, tebe je avto čisto zmešal al kaj? 😯

 3. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  Ne, zmešan sem bil že prej. 😀

 4. Smorny MonsterID Icon Smorny said,

  @Domovoj: konsistentnost je vrlina redkih 😆

 5. nikolaj MonsterID Icon nikolaj said,

  Tako, pa si iz globoko razmišljujočega razgledanega svetovnega popotnika postal čisto pravi slovencelj, častilec pološčenega pleha in iskalec najcenejših zimskih gum na obroke.
  😉

 6. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  Amen. 😀

 7. Truba MonsterID Icon Truba said,

  Padel je poslednji Mohikanec 🙂 . Ne vem ali je to prednost ali slabost, ampak nisem prepričan, da me boš ti kdaj kam peljal, verjetno bom prej jaz tebe. Razen, če bi rad, da ti avto zgleda kot star raztegnjen pulover :):) .

 8. Domovoj, kaj pa moramo narediti, da te prepričamo, da blogec pišeš še naprej? Za dobre stvari se splača počakat, tako da meni nikdar ni bilo težko počakat, da se mi je naložil tvoj pejdž 😉 .

 9. paWok MonsterID Icon paWok said,

  pozdravljena srednja leta

 10. bojkobroker MonsterID Icon bojkobroker said,

  Pa ne da mi bo crknil edini blog, ki sem ga (resda v zadnjem času malo manj) redno in z veseljem prebiral.

 11. Mavrična MonsterID Icon Mavrična said,

  Ehm … ja, moškim se slejkoprej zaradi plehovja zmeša 😆

  pa kar zbogom?????

  tistole, da te bo truba zapeljal, ne pa ti njega, mi pa tudi ne gre ravno v sliko, ki bi si jo rada predstavljala 😈

 12. V mojih malce bolj razposajenih letih smo radi zahajali v gostilno Turk. Tam se je dalo krasno modrovati. V resnici sploh ni bila gostilna ampak navadna beznica in njeno pravo ime sploh ni bilo Turk, ampak če bi kdo navedel pravi naziv, itak nihče drug ne bi vedel, o čem dotični sploh bleja. Tudi kelnarci Serpentini v resnici ni bilo tako ime. Tako smo jo klicali zaradi njenih krčnih žil, ki so grozile, da bodo vsak hip popokale. Ni se hudovala. Jeseni smo ji včasih prinesli vrečko divjega kostanja, iz katerega je potem menda cmarila nekakšne arcnije zoper svojo nadlogo. Imeli smo jo radi, pa tudi kak zastonj pirček se je znašel na mizi v zameno.

  Potem so Turka zaprli in čez par mesecev na taisti lokaciji odprli fensi špansko beznico. Namesto Serpentine sta se tam tazbohotili dve mladenki. Po estetski plati jima sicer ni kaj očitati, se pa bojim, da z divjim kostanjem pri njiju ne bi požel kakega večjega uspeha. Morda čez kakih 40 let, ampak takrat bo zame in moje hropčevske kamerade prejkone že malce prepozno.

  Hočem rečt: včasih te okoliščine žal prisilijo, da se začneš ozirati za drugo beznico. Ravno, ko se je rit navadila običajnega stola. Škoda, no 🙁

 13. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  Od nekdaj sem si želel prisostvovati lastnemu pogrebu; raznoliki ljudje, ti in oni, bi se z vso žalobnostjo počasi in mrkogledo valili za zastavonošo, plemeniti govorec pa bi o meni dolgovezno in gostobesedno stresal skrajno čustvene lirične približke.
  Nekako tako se počutim zdaj, čeprav še veselo brcam (“brcam” je v tem primeru sicer čista pesniška prispodoba, kajti tam v Krnskem pogorju sem si oni dan skrhal staro koleno, včerajšnji prvi pingpongaški trening nove sezone pa ni k rehabilitaciji pripomogel čisto nič, prav nasprotno). 🙁

  Ni pa rečeno, da se ta kontinuiteta pasivnosti nekega lepega dne morda ne konča in da se povrnem v svoj virtualni pašaluk pestovat svoje namišljene tegobe in prodajat mudologijo. Dasiravno za kaj takega ne morem uvideti niti enega umnega razloga, prejkone bi se našel kateri kontra … 😕

 14. Seveda sem pozabil zarjoveti en gromek HURA ob novici o nakupu limuzine. Torej z zamudo: HURA. Ljubko oblikovano plehovje.

 15. borste MonsterID Icon borste said,

  Domovoj, v šestem komentarju si rekel Amen, v nesrečnem trinajstem pa spet jamraš in jadikuješ. Sicer pa boš, glede na to, da si vedno v gibanju, vsaj dvakrat mesečno objavil kakšno reportažo, v kateri boš lahko po potrebi tudi jadikoval. 🙂

  Hej, a letos pa delajo svetlo modre fičkote? 😎

 16. Špelca MonsterID Icon Špelca said,

  Borste, amen pri tvojem komentarju … domovoj bo vseeno pisal, kajne …

 17. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  Don borste ima kar prav glede reportaž (vidi se mu, da je že kar dodobra seznanjen z mojim salte izvajajočim značajem in nemirno nravjo). Morda se res že v zelo bližnji prihodnosti spet obeta kakšna (o starih Slovanih v Germaniji recimo 😉 ), pa čeprav na onem drugem, klateškem blogu.

  Moj fičo pa mi s svojo mehko, skorajda svileno eleganco že na sliki zagotavlja blagodejne estetske užitke. Kaj bo šele oktobra, ko ga parkiram pred domačo haciendo … 😉

 18. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  http://potepanja.domovoj.com/2009/08/o-starih-slovanih-v-germaniji/

  Replicirajte, če se vam da. 😉

 19. MonsterID Icon Anonymous said,

  Blog je mrtev, živel blog! 🙂

 20. Smorny MonsterID Icon Smorny said,

  A je prišel? Fičko namreč.

 21. Santos MonsterID Icon Santos said,

  Je zmanjkalo navdiha?

:: Trackbacks/Pingbacks ::

No Trackbacks/Pingbacks