simulacija kaosa

Morda se bo marsikomu zazdela primerjava povsem neprimerna, toda v zadnjih dneh lahko resnično samo še enkrat več otožno ugotavljamo, da je država skorumpiran kupleraj, prodajalke ljubezni pa smo državljani, ker smo pošteni in brezplačni. Poštenjakarji so kajpada tudi naši ljubljeni izvoljeni, njihovo lajnanje o poštenosti, načelnosti in transparentnosti je tako trdno zacementirano, da bi ga na Zavodu za raziskavo materiala in konstrukcij (ZRMK) lahko dajali vsem gradbincem za vzgled. Tako kot mi plebejci zbirajo svoje premoženje pridno kot mravljica, kamen na kamen palača. Le da od tu naprej začenja veljati Einsteinova teorija relativnosti – za nas akutne luzerje čas poteka počasneje in zato v istem obdobju zaslužimo manj kot tisti, ki jim čas teče s svetlobno hitrostjo. Za vse je torej kriva fizika! 🙁

71

5 Comments to 'simulacija kaosa'

Subscribe to comments with RSS

 1. Truba MonsterID Icon Truba said,

  Ne gre mi skupaj, da smo državljani prodajalke ljubezni(torej profesionalke 🙂 ) in brezplačnost (ker poštene k***e res obstajajo, za razliko politikov :mrgreen: ) . Mislim, da je, posledično in na tvoj sestavek navezujoče, v našem primeru(ker američani npr. so druga zgodba in zanje je najboljši do zdaj najdeni izraz sheeople (sheeps + people, da ne izpade kot test IQ-ja)) najbolj primerno imenovati nas dežurne državne nimfomanke. brezplačno in nikoli dovolj, žal, v tem primeru 🙁 .
  Kaj ima kaos s stanjem v kuri domači? To vse ima rep in glavo, samo to je znano bolj manjšini, ostalo večino se pa striže (v Usa) in reproducija(pri nas 🙂 ).
  Drugače se popolnoma strinjam s tabo. Pravzaprav mi je razlaga, podprta z relativnostjo časa in sorazmernosti z zaslužkom, odlična 🙂 🙂 !!!!

 2. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  Truba, Simulacija kaosa sem poimenoval svojo zbirko enopasičnih stripov – tudi zgoraj prilepljeni je kljub svoji dolgi bradi (narisan v prejšnjem tisočletju, leta ’98) še vedno (znova) aktualen. Kar je nesporen dokaz, da je Slovenija v bistvu materinsko vesolje, v katerem čas teče ciklično. 😕

 3. Dorothy MonsterID Icon Dorothy said,

  Oh, Domovoj, fizike nikar takole na pranger!

 4. Truba MonsterID Icon Truba said,

  Sprejeto na znanje 🙂 .

 5. Mavrična MonsterID Icon Mavrična said,

  hehehe, najbolj poštena ovca v Sloveniji.

  pismo, kaj je akutno luzerstvo ozdravljivo? 😯

:: Trackbacks/Pingbacks ::

No Trackbacks/Pingbacks