o uspešni sezoni

Za junij oz. konec lutkarske sezone sem dobil žegen za tokratno objavo in prerokba se lahko ob pogledu na koledarček tudi uresniči. Vaš omiljeni pisun je namreč z nastopom na državnem nivoju (z mojimi Šestičjaki smo se za nameček, tako kot že lani, hrabro prebili do polfinala) dokončno zaključil teatrsko kariero in neopazno izhlapel z bojišča odrskih desk.
Za dodeljeno mi epizodno vlogo imajo nedvomno zasluge tako moj neizbrušen talent kot korpulentnejša postava ter kot jeklo izklesan torzo, kajti kdorsibodi pač ne more kar tako prepričljivo odigrati medveda. Kakšne posebne igralske nadarjenosti, to je že treba povedati, moj lik sicer ni zahteval – kot medved sem malce pretiraval s svojo že sicer precej motovilasto hojo, tam zgoraj na odrskem podiju v himničnem jeziku mlatil in mikastil neviden in neoprijemljiv zrak ter s svojim mahedravim dežnikom zbujal videz albatrosa, ki poskuša prvič poleteti.

Neutrudni ustvarjalec Umetnosti sem marljivo obiskoval vaje in bil prav iskreno vzradoščen premiernih nastopov, a sčasoma omlahneta še takšna volja in telo. Kajti skrajni individualisti nismo timski igralci in tisto posebno samotno koprnenje nam je pregovorno močno zasidrano v mizantropsko dušo.
Ampak ni rečeno, da se nekega dne tam za šankom poleg o obveznih avanturah iz JNA bahavo ne razgovorim tudi o dogodivščinah podeželana iz vinorodnih okrajev med raznimi umetniškimi monarhi slovenskih Talijinih hramov.

medone2

4 Comments to 'o uspešni sezoni'

Subscribe to comments with RSS

  1. Truba MonsterID Icon Truba said,

    Čestitam ❗

  2. Čestitke. Še Marlon Branko se ne bi tako dobro vživel, kolikor se jaz spoznam na tovrstno umetnost 😎

  3. Mavrična MonsterID Icon Mavrična said,

    Za tole ogledat pa si je treba čas vzet …. a se splača 😎

  4. Mavrična MonsterID Icon Mavrična said,

    hihi, Marlon Branko

:: Trackbacks/Pingbacks ::

No Trackbacks/Pingbacks

essay writing pay for essay essay writer online essay writer service english essay writer essay re writer instant essay writer college essay writer academic essay writer writer essay