primarne potrebe 3

PIPI

12 Comments to 'primarne potrebe 3'

Subscribe to comments with RSS

 1. borste MonsterID Icon borste said,

  Hudiča, koliko je pravzaprav teh primernih potreb in ali je tudi pitje piva ena izmed njih?

 2. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  Borste, potrpljenje je božja mast. 😉

 3. Truba MonsterID Icon Truba said,

  Psi ne pijejo piva Borste 🙂 , Domovoj te heca 🙂 . Potem bo pes iz luže pil in ti bo to prodal za polito pivo, pa kužki se bodo vlakec igrali al kaj 🙂 🙂 . Tole bo še zabavno Domovoj, komaj čakam, da vidim izvedbo … Tele primarne potrebe so vir enih hudih muk, če se samo spomnim, kako sem včeraj s polnim mehurjem iskal v centru kraj potešitve in to sredi naliva, da je ja bolj spominjalo … .

 4. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  Truba, če smo že pri tem … Spominjam se neke pivnice v Krakowu pred leti, kjer so nudili domače ingverjevo pivo v nekakšnih štirilitrskih valjih (s pipico). Po prešernih uricah, ki sem jih bil preživel tamkaj, sem bil prisiljen opraviti fiziološko nujnost v tistem jako čislanem mestnem parku in navkljub tveganju, da bi me vso časopisje tistega okraja in obdobja v apokaliptični grozi omenjalo kot balkanskega razvratneža – da strogih poljskih mestnih stražnikov niti ne omenjam. 😕

 5. Domovoj, zadnje čase nam serviraš tako nečloveško globoke, da ena preprosta agrarno-proletarska duša sploh ne ve, kaj bi lahko odgovorila 😐

  Primarnim potrebam #3 na rob bi samo zabeležil dve svoji ugotovitvi, s katerima sem se že pred časom sprijaznil:

  1. da zmorem markirati kandelaber samo do določene višine
  2. da z leti rezultata ne izboljšujem, pač pa nasprotno (slednjega ne gre pripisati morebitnemu krajšanju mojih nog, če me hočete razumeti)

  To bi bilo to. Ko se bomo pretolkli do primarnih potreb #x (bumsi-bumsi), bom pa itaq obmolknil kot zaplombiran.

 6. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  Ne le da menim, da se vsaj tukaj ne smemo sprenevedavo izogibati tematikam, ki so sicer popolnoma zavržene in veljajo po vobče razširjenem mnenju za povsem neprimerne, temveč so nam preprostim, nobene posebne pozornosti ne vzbujajočim pasantom vesoljnega Bivanja taiste tematike v svojem najglobjem bistvu pravzaprav silno odteščujoče in v izrazito veselje. 😀

 7. Truba MonsterID Icon Truba said,

  @Domovoj – čisto razumem Domovoj, moram pa se braniti z dejstvom, da je del centra, kjer me je grabila panika, bolj gosto posejan z neodobravajočimi ljudmi in izredno piss-unfriendly 🙁 . In seveda dejstvo, da nisem pil nobenega ingverjevega varjenca ampak samo nealkoholno vodo(a obstaja drugačna 🙂 ) . Drugače se tudi jaz pod visokim pritiskom hitro požvižgam na tercialke naokoli in zalijem prvo drevo, grm ali kakšen drug hortikulturen okrasek mesta. Če ni, še vojska ne vzame, pravijo. Čeprav ne vem, kaj sem hotel s tem povedati, ker ne, da ni bilo – bilo je preveč in pod pritiskom.
  @ŽŽ – ne se dat v svojih primarnih potrebah 🙂 . Cesarju, kar je cesarjevega …. . Pa kandelabre je treba skrajšat. Vidim, da zbijajo moralo. predlagam odtakanje z mostu ali pa balkona – dotični poblemi izostanejo na mah.

 8. Uršula MonsterID Icon Uršula said,

  tele primerne potrebe postajajo seksistične, kje pa je še kaka psica dvignila taco in zmočila kandelaber ….

 9. @Uršula: Dominantne psice redno dvigujejo taco in markirajo; moj pes pa taco za lulanke dvigne zelo zelo redko in večino časa lula po babje 😉 .

 10. borste MonsterID Icon borste said,

  Tudi naša pokojna psička je občasno dvignila taco, a drugače kot pes. 😐
  MH, Bike je copata in izdajalec. 😡 🙁

 11. @borste: Neee, Bajk je, kakor vsi psi, prilagodljivi oportunist. Hkrati je želja po druženju ena njegovih najbolj primarnih potreb – če bi imel na voljo katero od potreb, o katerih govori domovoj, ter potrebo po druženju (beri igranju in guzenju v moje naročje), bi definitivno izbral druženje. To je sufliranje domovoju, da mene seksizmi motijo manj kot solerstvo :mrgreen: .

 12. borste MonsterID Icon borste said,

  “Neee, Bajk je, kakor vsi psi, prilagodljivi oportunist.” Tako kot večina ljudi. 😕
  Naj mu torej oprostim, ker je druženje njegova primarna potreba in ne zavestna izbira? 😆

  Domovoj pa že ni soler. Pivo pije vedno v družbi. 🙂

:: Trackbacks/Pingbacks ::

No Trackbacks/Pingbacks

essay writing pay for essay essay writer online essay writer service english essay writer essay re writer instant essay writer college essay writer academic essay writer writer essay