o pomladi

Obče znano dejstvo je, da ženske ne govorijo istega jezika kot mi moški. Seveda uporabljajo iste besede, smisel pa, ki tiči za temi besedami, je zmeraj nejasen in dvoumen.
Tako se zna od časa do časa dogoditi silno razgiban boj za razum povsem trčenega človeka – če dotični epizodo kolikor toliko srečno preboli ter po krajši dobi okrevanja spet doseže ravnotežje s samim seboj, gre zahvala za to največkrat izključno Velikemu Krmarju.

Prihaja pa v lahnem drncu v naše spokojne kraje bojda pomlad, letni čas, ko se je treba še prav posebej previdno izogibati ledeniško modrim očem in glasu, ki zna v ušesih s podobnimi budalostmi obsedenega človeka zveneti tako, kot bi angelci svirali na piščali. Kajti lepe ženske spadajo med največje nevarnosti, ki lahko človeku prekrižajo pot.
Howgh!

15 Comments to 'o pomladi'

Subscribe to comments with RSS

 1. Uršula MonsterID Icon Uršula said,

  hihihi, tega zvočnega posnetka verjetno ne slišiš, kot da bi “angelci svirali na piščali”. 😈
  Imaš pa prav, pomlad prihaja v deželo, 😛 sneg se topi, trava raste, zvončki in kronice pod grmovjem, kjer imajo zavetje, zvončkljajo, ledena zakrknjena srca dobivajo preko polnih pljuč potrebne molekule radoživega in osveženega zraka, zaradi katerega še pogledi oči njihovega skupnega imetnika begajo sem in tja ter iščejo sorodno dušo ali vsaj (kako plehko) lepega osebka nasprotnega (večinoma) spola. Ah, kako je lepo ….. 😎
  Ravnotežje pa je lepo imeti, sploh če hodiš po ozki brvi preko deročega potoka … 😆

 2. Truba MonsterID Icon Truba said,

  Uršula je lepo opisala pomlad. Tudi moj avatar je prevzela, kar mi kar ustreza, ker meni ni ravno pristajal 🙂 . Ampak imam pa eno težavo. Pomlad? Kje to? Jaz sem se včeraj pripeljal domov v zasneženo pokrajino in v taki sem se danes zbudil pri -6 stopinjah in pomrznjenem snegu 🙂 . Na žalost je prvo serijo zvončkov pri nas verjetno konzerviralo za malo kasneje 🙁 .

 3. Truba MonsterID Icon Truba said,

  Se oproščam, v trenutku slabosti, sem malomarno pogledal. Še vedno sem pink cat, ne vem kaj naj rečem 😳 …. . Meni v bran, pa moram pripomnit, da sem pogledal brez očal in da imava tukaj res skoraj enak avatar … No moj popek je lepši, pa ušesa so mi tudi všeč 🙂 .

 4. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  Kaj se pritožujete nad avatarji, lepši ste kot v resnici. 😎

 5. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  Sicer pa mi je pri špilanju z urejanjem bloga stare avatarje itak povozilo. 😕 Končno sem modrec! 😉

 6. Truba MonsterID Icon Truba said,

  Eh Domovoj, Domovoj, kaj se špilaš z resnimi stvarmi. Poglej kakšno konfuzijo si iz mene naredil. Prej sem bil vsaj pink cat, zdaj pa ne vem ali sem bacil ali preveč scentrifugiran hipuzl izpred nekaj desetletij. Da ne omenjam, kako ti jih zna napeti Uršula za njene elegantne brke v stilu huzarjev 🙂 .

 7. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  Truba, pa ne da si eden tistih večnih nergačev? 🙁
  Ajd, nekako še razumem, da si bil zlovoljen v pojavi roza mačkona … Ampak z novo podobo virusa krimško kongoške hemoragične mrzlice pa mora biti, svih mi brkova moje porodice, zadovoljen tudi najbolj zadrt kočljivec! 🙂

 8. Truba MonsterID Icon Truba said,

  Ne, da sem večni nergač, ker to je nekdo drug, ampak na uno pink mačko sem se že malo navadil. Ne rečem, da mi je bila do nezavesti všeč, ampak saj veš – železna srajca ….

 9. Uršula MonsterID Icon Uršula said,

  Prej sem imela lep popek, zdaj pa imam lepe brke … Pa tako lepo okrogla sem, kot da bi me domovoj poznal in narisal avatar po moji podobi … ko mali okrogli krompirček, ki prinaša srečo vsem kmetom …. lepo

 10. Šment, zdajle sem malce na hitro prebral Uršulinkin komentar. Moji učki so ga videli takole:

  “…Pa tako lepo okrogla sem, kot da bi me domovoj poznal in nabrisal …”

  Pomlad je resnično čas, ko se zna še najbolj prizemljenemu človeku skisati 😯

 11. Uršula MonsterID Icon Uršula said,

  Aaaaaaaaaaaaaaa!

  pomlad, ja, moške je že začelo razganjat.

 12. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  Ojebela cesta, Uršula, ko bi le vedela, kakšno zbrko si naredila v brkljalnikih s tvojimi dvaindvajsetimi a-ji … 😕
  Prisiljen sem ti jih bil malo okrajšati, brez zamere. 😉

 13. Smorny MonsterID Icon Smorny said,

  A je prepoznalo kot spam? :mrgreen:

 14. Ko zarjove Uršula, je celo medmrežje pretreseno.
  Hropci s svojim nadušljivim, pojemajočim oglašanjem ne bomo nikoli dosegli tako dramatičnega učinka. Razen pri populaciji, ki se nadeja dediščine.

 15. Uršula MonsterID Icon Uršula said,

  ojoj, a tak učinek ima dvaindvajset a-jev (kaj res si jih preštel?)
  bom drugič e-je uporabila, če bo kaj boljše …..

:: Trackbacks/Pingbacks ::

No Trackbacks/Pingbacks

essay writing pay for essay essay writer online essay writer service english essay writer essay re writer instant essay writer college essay writer academic essay writer writer essay