mislec

Velik mislec sem, takorekoč mislec in pol, razmišljam in tuhtam lahko po cele dneve in noči. Filozofsko navdahnjen ponavadi že navsezgodaj sklenem, da bom mislil na kakšno stvar in ji čez dan prišel do dna. Potem tonem v globoka premlevanja in svoja razmišljujoča česnanja gonim v neskončnost ter si izmišljujem vse sorte stvari, ki se jih sploh ne da razložiti, dokler se mi v glavi ne zgodlja.
Mogoče bi moral edinole te svoje misli in občutke in hrepenenja namesto na blog pisati na straniščni papir, da bi bile vsaj za kakšno rabo. 😐

8 Comments to 'mislec'

Subscribe to comments with RSS

 1. Truba MonsterID Icon Truba said,

  Khmm zanimivo, jaz tudi ne morem izklopit podstrešja. Ok med globokim spancem že, ampak ko sem pa buden pa večino časa samo bezlajo stvari med ušesi ….. Ni vedno cool, ker je v bistvu, vsaj meni občasno, kar napor. Po drugii strani pa bi verjetno po vseh teh dekadah s težavo pogrešal te aktivnosti, ker sem se jih pač navadil in so mi večino cajta prav cool in podstršje ostaja v formi 🙂 .

 2. Smorny MonsterID Icon Smorny said,

  V kolikor boš pisal na wc papir, imej primerno pisalo, ker se na njem rado razliva ali pa trga :mrgreen:
  Me moraš spominjati, kaj vse sem že bil primoran v življenju početi… 😳

 3. cf. Weeds, 2. sezona, mislim da ene 3. del. Andy dobi poziv v Irak, ker se je v prejšnji sezoni junačil pred eno bejbo in se vpisal med prostovoljce, da bi jo očaral. Iz očaranja ni bilo nič, iz vpisa pa je nastal poziv v armijo, ki se mu skuša izogniti. Zadnje upanje je, da ga bodo kot “vzornega” Juda vzeli v šolo za rabine. Seksi stroga predstojnica je nepopustljiva in Andy mora resno študirati. Po tednih napornega, a v končni fazi neuspešnega študiranja v klasičnih okoliščinah (beri za domačo mizo) gre na gandža sejem in se javi za preskuševalca rastlinic; odločajo se namreč, da bodo pridelovali, pa rabijo praktično preskusiti rastlinice, ki jih bodo sadili. Andy cel dan vdano degustira gandžo in na koncu pristane na sekretu. Tam na par rol vece papirja napiše svoj pogled na judovsko vero in ga v taisti skret obliki odnese predstojnici. Ženska je navdušena nad formo in bojda tudi vsebino in Andyja sprejme ne samo v šolo, ampak tudi med rjuhe. Nauk: pisanje na skret papir se splača :mrgreen: .

  Dokler ne pogledaš nadaljevanja … Predstojnica med rjuhami namreč igra vlogo predstojnika (z vsemi moškimi pritiklinami), Andy izvisi tako pri ženski kot v veri. No, ampak v Irak pa vseeno ne gre. Medtem ko je maca, mu nekaj omake pade na noge (obup je v japonke), Doug ravno takrat pripelje kvazocortkanega amstafa, ki zaštarta na omako s tako vnemo, da zraven pospravi še dva Andyjeva prsta na nogah. Brez dveh prstov pa je tretiran kot invalid in kot tak nesposoben vojskovanja. Iz manka dveh prstov se razvijejo še druge travme, ampak pustmo to, ker s skret papirjm nimajo več veze 😎 .

 4. Tuhtanje je fajn zadeva, ker lahko simultano izvajaš še kako drugo aktivnost. Recimo kuhanje, pomivanje posode, peglanje, poliranje kakega posebno zagamanega dela mopeda, laufanje preko okoliških gričev, ždenje na kolegijih ali pa samo defeciranje. Če že tuhtanje ne obrodi nobenih sadov, tista druga aktivnost jih skoraj skoraj gotovo. No, z izjemo ždenja na kolegijih. Ampaq tam jih itaq pričakujejo samo največji naivci. Če ne smrčiš preveč zverinsko in ne pozabiš vstati, ko je konec, si že zmagal.

 5. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  MH, kljub intenzivnemu razmišljanju in herojskemu tuhtanju mi ni uspelo odgonetniti, o čem pleteničiš. 😳

  (Avatar je nov, ker je tudi čarunalnik ganc nov.) 😀

 6. “Mogoče bi moral edinole te svoje misli in občutke in hrepenenja namesto na blog pisati na straniščni papir, da bi bile vsaj za kakšno rabo.”
  Jaz sem ti navedla, kam pripelje zapisovanje misli, občutkov in hrepenenj na skret papir. Da je blog še vedno manj škodljiv (in predvsem bolj uporaben). Sicer pa lahko brišeš, pisanja na tvoje misli se bom pa v prihodnje vzdržala.

 7. sashasi MonsterID Icon sashasi said,

  wc papir že ni slaba ideja… ampak prosim ne pozabi poskenirat in objavit! 😀

 8. domovoj MonsterID Icon domovoj said,

  Pretežno neškodljiva, te dni že bijem vojne z Amazonkami na različnih frontah (bržkone vpliv tistega kometa, o katerem sem prejšnjič bral v Spieglu). Kajti jaz sem teslo, ki zna svoje tople misli tako mojstrsko izpeljati, da uslinijo popolnoma mimo. 🙁
  V mojih zapisih mrgoli ironije, samoironije ter docela neškodljivega, hudomušnega sarkazma in zato ne pričakujem, da se me jemlje preveč resno. Oprosti, če te je moja povsem nedolžno mišljena opazka potrla. 😳

:: Trackbacks/Pingbacks ::

No Trackbacks/Pingbacks

essay writing pay for essay essay writer online essay writer service english essay writer essay re writer instant essay writer college essay writer academic essay writer writer essay